Duskebærere 

Våre flinke duskebærere i 2018 - Vilde og Iris
Våre flinke duskebærere i 2017 - Mira og Iris   
Østre Aker Musikkorps har i en rekke år hatt tradisjon for å ha med to duskebærere på våre uteoppdrag gjennom sommerhalvåret. Duskebærerne skal i hovedsak være barn eller nær familie (f.eks. nieser/nevøer) av korpsets medlemmer, og alderen skal være 5-6 år.

 En av duskebærernes viktige oppgaver er å holde orden på vår(e) bannerbærer(e). Denne jobben utfører de alltid til punkt og prikke. De gangene vi f.eks. har hatt problemer med retningssansen til eks-bannerbærer Bratteberg, har utelukkende vært på oppdrag hvor våre duskebærere ikke har deltatt.

Duskebærertradisjonen er meget populær i korpset. Vi er meget stolte av våre duskebærere, og våre duskebærere har stor glede av å representere korpset. Dette kommer selvfølgelig spesielt til syne 17. mai. Å lede korpset foran slottet er en stor opplevelse. Våre duskebærere er også veldig populære blant de tusentalls tilskuerne oppover Karl Johans gate. Faktisk så populære at flere av byens «voksen» korps har kopiert ØAM, og nå stiller med egne duskebærere!  
Søk
Driftes av Styreportalen AS